Vi har erfaring med at løse vidt forskellige maleropgaver for mange forskellige erhvervskunder. Fra nybyggeri, renoveringsopgaver ude og inde, i boligkomplekser, erhvervsejendomme og institutioner til dekorationsopgaver.

For mange af vores kunder var alle malere ens, indtil vi kom. Nu er de faste kunder. Alle har de oplevet og set resultatet efter dygtige håndværkere, som gør arbejdet med faglig stolhed.

SÆDERUP:

Sæderup Malerfirma, der har til huse på Sæderupvej, har eksisteret siden maj 2010.
Firmaet drives af malermester Bill Ertner, som udfører alt malerarbejde både indvendigt og udvendigt.
Malermesteren har boet på den nuværende adresse i 17 år og er godt kendt af lokalbefolkningen, men han går absolut ikke af vejen for at køre noget længere efter arbejdet. Derfor er alle naturligvis velkommen til at ringe for at få et uforpligtende tilbud og et godt råd med på vejen.
Indvendigt gælder det således opsætning og maling af blandt andet glasvæv og alle former for tapet såvel som træ i forbindelse med døre og vinduer, gelændere og rækværker. Udover vægge males naturligvis også lofter og alle former for radiatorer og rør samt andre installationer. Det vil naturligvis være fint, hvis der er ryddet og gjort klar inden malermesteren kommer, men Sæderup Malerfirma går ikke af vejen for selv at flytte de ting, der er nødvendig for at komme til at udføre et professionelt stykke malerarbejde.
Den lokale malermester i Sæderup har også været på et AMU-kursus for at kunne lave epoxy-belægninger så der er ikke den ting, som ikke kan ordnes samtidigt.
Udvendigt gælder det naturligvis også døre og vinduer, gavltrekanter, udhæng, carporte og udhuse samt ikke mindst havehuse og sommerhuse.
Sæderup Malerfirma klarer naturligvis også at male vandskurede huse og alle former for gelændere og rækværker på trapper og altaner med mere. Billeder fra nybyggeri på Lokeshøj i Svenstrup.